Hangmat FitYoga Flow 01 June 2021  -  31 August 2021

Hangmat Flow | all levels lessen

Zowel voor wie start met yoga of reeds langer yoga beoefent. Tijdens de les zien we voldoende tussenhoudingen, voorbereidingen op houdingen en verschillende stappen naar de eindhouding zodat iedereen op zijn eigen niveau kan werken

 

Yogastijl: Vinyasa Yoga

 

Yogadocent: Vanessa Barbier

 

Waar: Baron Ruzettelaan 292, Brugge

Hoe geraak ik in de studio > ligging yogstudio

 

Wanneer:

 

maandag 20:30u, zaterdag 11u (wekelijks) • zondag 10u (tweede zondag van de maand)

 

• Nog geen nieuwe lessen gepland in 2021 na de lockdown. Hou deze pagina in de gaten voor de data na de verplichte sluiting en/of laat het ons alvast weten. De lessen gaan enkel door bij voldoende interesse.

 

Prijs

Lesblok van 10 sessies = 170 euro (10 lesweken geldig)

Lesblok van 5 sessies = 90 euro (5 lesweken geldig)

Per les = 20 euro

 

• Losse les = per les en per week inschrijven wanneer je komt voor een losse les. Reserveer je plekje tijdig maar graag enkel inschrijven wanneer je 100% zeker bent dat je aanwezig kan zijn. Ben je onverwachts verhinderd, geen enkel probleem, laat het me zo snel mogelijk weten (15 euro/les). 

 

• Wil je zeker zijn van je plekje is het eventueel handig om meteen voor 5 lesweken te reserveren (90 euro).

 

Betalen kan ter plaatse (gepast cash geld) of via overschrijving na inschrijving (voor de start van de les) op rekeningnummer Feness bvba, BE19 2900 3949 7512 met vermelding van YOGA + jouw naam.


////////////////////////////

 

Noem het Aerial Yoga, hangmatyoga, Yogaswing... Bij FitYoga vinden we het zalig om Vinyasa Yoga te beoefenen in een doek :)

 

Waar we in een FitYoga Props les gebruik maken van blokken, riemen, schouderbankjes, kussens, rollen,...  om de houdingen te ondersteunen maken we in de FitYoga Swing gebruik van het doek om de essentie van de houding te voelen en te beleven.

 

Het doek draagt je en zorgt meteen ook voor verlenging. De zoektocht tijdens iedere Vinyasa Yoga les naar de middenweg tussen aarden en zweven mag in een FitYoga Swing les wel héél letterlijk worden genomen ;)

 

Toch spreken we hier van Vinyasa Yoga omdat de innerlijke flow zeer sterk aanwezig is. De subtiele beweging op het ritme van de ujjayi adem, op zoek naar de balans tussen inspanning en ontspanning.

 

De lessen in het doek zijn ook altijd een beetje spelen en lachen. Dus super om spanning los te laten :)

 

En het zweven en wiegen zorgt ervoor dat je gemakkelijker tot rust komt. 

 

Met het brengen van rust wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit zorgt voor een  optimale doorstroming van energie en zuurstofrijk bloed doorheen het volledige lichaam.

 

De les start altijd met een opwarming op basis van de zonnegroet (Surya Namaskar A) en eindigt met een volledige ontspanning in het doek.

 

Bekijk onze post op instagram: aerialyoga

 

Met FitYoga werk je aan een bewustere, fiere lichaamshouding en een zorgeloos hoofd. Fit in lichaam en hoofd dus :)

 

Interesse maar nog vragen? Stuur ons een mail > vanessa@yogasukha.be

Overtuigd! Joepie :) Schrijf je dan snel in!

 

Graag bij inschrijving het gewenste lesmoment vermelden (dag en uur).


NU INSCHRIJVEN

If it doesn't challenge you it doesn't change you

#vinyasayoga #ashtangavinyasayoga