Ik heb een FitYoga les gemist?

Ben je ingeschreven voor een lessenreeks dan kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je er door ziekte of onvoorziene omstandigheden niet kan geraken. 

 

De les kan dan bij tijdig annuleren online ingehaald worden.

Of misschien is er ergens een plaatsje vrij in een ander lesmoment en kan je daar inpikken.

Bespreek vooraf wat de mogelijkheden zijn.

 

Een last minute annulatie of niet annuleren wordt gezien als een gevolgde les.

 

Gemiste FitYoga lessen worden niet verrekend in een volgende lessenreeks.

Wie zich inschrijft voor een lessenreeks engageert zich voor x-aantal lesweken, op basis van 1 les per week. Wie kiest voor een losse les is niet gebonden aan een lesmoment of lesweek.

Ik heb interesse in een yogales maar de lessenreeks is volzet?

Er zijn beperkt aantal plaatsen in de yogastudio, vandaar is inschrijven verplicht. Heb je interesse in een bepaalde yogalessenreeks maar is deze ondertussen volzet, laat het me weten, ik noteer jouw interesse en breng je op de hoogte van zodra er een plaatsje vrijkomt voor de volledige reeks.

 

Mocht je interesse hebben om af en toe een losse les te volgen, dat kan ook. Schrijf je in via de website en vermeld dit bij de opmerking. Ik stuur je daarna alle praktische info door. Definitief inschrijven voor een lesmoment kan enkel last minute via sms. Stuur me 1 tot 2u voor de les een berichtje om te informeren of er onverwachts niet één plaatsje vrij is gekomen. 

 

Hou zeker ook de website in de gaten voor de nieuwe reeksen die starten na de huidige yogalessen.

 

En/of volg de yoga online, zo blijf je toch in contact en in beweging :))))

 

Dit voor de FitYoga lessen (Vanessa Barbier).

Informeer bij de andere andere yogadocenten hoe zij het aanpakken.

Kan ik eerst een les komen proberen voor ik inschrijf voor een lessenreeks?

Ja hoor, altijd welkom voor een losse les voor je je engageert voor een lessenreeks of lesblok van 5, 10 of 15 lessen.

Je kan terecht in één van mijn lessen of in de lessen van één van de andere yogadocenten.

 

Bekijk het volledig yogalesrooster

Graag vooraf inschrijven dan sturen we je de praktische info door.

Ik kan niet wekelijks naar de lessen komen. Kan ik af en toe een yogales volgen?

Dat kan zeker. Van harte welkom :))))

 

Indien door werk of andere praktische reden instappen voor een lessenreeks of lesblok moeilijk is kan je zeker af en toe een losse les komen volgen. Wil je toch op voorhand je plaatsje in de yogastudio reserveren, stuur dan alle data door wanneer je kan of niet kan. Of informeer per les, graag last minute indien de les volzet is, of er onverwachts toch niet één plaatsje vrij is. Schrijf je in via de website en vermeld wat voor jou haalbaar is dan stuur ik je alle praktische info door.

 

Dit voor de FitYoga lessen (Vanessa Barbier).

Informeer bij de andere andere yogadocenten hoe zij het aanpakken.

Welke les past bij mij?

Het is moeilijk om met woorden te verwoorden hoe jouw ervaring met yoga zal zijn en/of als yogadocent te weten wat haalbaar zal zijn voor jou zonder je in beweging te zien.

Via telefoon of mail kunnen we soms niet meer informatie geven dan reeds op de website te lezen staat. Yoga is aanvoelen, op zoek gaan naar de mogelijkheden van jouw lichaam.

 

De beste manier om te ondervinden of er een klik is met de yogastijl, de les of de yogadocent is via het volgen van een aantal yogalessen. Wij raden altijd een aantal lessen aan omdat tijdens de eerste les het misschien moeilijk is om ten volle te voelen en te genieten naast het kijken, luisteren en uitvissen waar precies je je arm of voet naartoe moet brengen. ;)

 

Ik heb een blessure?

Heb je momenteel last van een blessure? Vraag advies aan je dokter. Tijdens de les zal de docent aanpassingen van de houdingen meegeven en aanwijzigen wat je beter kan vermijden maar ook al kennen yogadocenten alle do's en don'ts van de yogahoudingen en bewegingen, volg eerst het advies van je dokter.

 

Als yogadocent is onze eerste vraag: 'Wat zegt uw dokter, wat kan en mag je doen van hem/haar?' Daarna bekijken we voor de les, ter plaatse (dit kan niet via telefoon), de beperkingen en mogelijkheden samen met jou. We geven je tips en aanpassingen en het advies om oprecht te voelen. Voel wat comfortabel is, luister naar de signalen van je lichaam, je lichaam liegt nooit.

 

Van harte welkom in één van mijn lessen of in één van de lessen van de andere docenten.

 

Bekijk het volledig yogalesrooster

Graag vooraf inschrijven dan sturen we je de praktische info door.

Wanneer gaat de les door?

Als de les vermeld staat op het lesrooster. Indien jouw favoriete les, bijvoorbeeld zwangerschapsyoga of Mindful FitYoga Flow, er niet tussenstaat dan zijn er nog geen data gekend. Hou dus het lesrooster in de gaten, van zodra er een les wordt ingepland wordt het ook opgenomen in het overzicht.

 

Bij voldoende interesse. Graag vooraf inschrijven en eventueel je aanwezigheid bevestigen via betaling. Kan je onverwachts niet aanwezig zijn gelieve de yogadocent hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Graag verwittingen minimum 1 dag voor de les. Bij last minute annulatie is er onvoldoende tijd voor de docent om eventueel de les te annuleren en/of een vervanger te zoeken voor jouw plekje.

 

M.a.w. enkel de lessen op het lesrooster worden bij voldoende interesse opgestart.

Je afwezigheid melden?

Ben je ingeschreven maar kan je onverwachts toch niet deelnemen aan de les, gelieve minimum 1 dag voor de les de docent hiervan te verwittigen. Uit ervaring weten we dat mensen die interesse toonden vaak andere plannen hebben gemaakt indien we ze dezelfde dag, of een paar uur voor de les, nog een bericht sturen. Dus last minute annuleren heeft geen zin als het gaat over je plaats doorgeven, wel handig dat de docent weet dat je er niet bij zal zijn. :)

Ik ben een beginner

Alle FitYoga Flow lessen zijn all levels lessen. Zowel voor wie start met yoga of reeds langer yoga beoefent. Tijdens de les zien we voldoende tussenhoudingen, voorbereidingen op houdingen en verschillende stappen naar de eindhouding zodat iedereen op zijn eigen niveau kan werken

Kan ik zonder in te schrijven langskomen en aansluiten in de les?

Jammer genoeg niet. Er zijn beperkt aantal plaatsen in de yogastudio dus best op voorhand even informeren of er een plaatsje vrij is. Dank om in te schrijven.

Wat heb ik nodig voor de les?

• Draag gemakkelijke sportieve kledij. Kledij dat niet snijdt en/of je bewegingsruimte belemmert.

• Voor de FitYoga hangmatlessen: een lange broek en een t-shirt met lange of korte mouwen, GEEN topje. Kousen en/of kom met proper gewassen voeten ;)

• Alle yogamateriaal is aanwezig: yogamatten, blokken, bolsters, kussens, riemen, dekens,... Rekening houdend met coronamaatregelen is het aan te raden zoveel mogelijk je eigen materiaal mee te brengen. Maak je toch gebruik van het yogamateriaal in de yogastudio dan kan dit MAAR ontsmet je yogamat voor en na de les en breng een handdoek(en) mee indien je gebruik maakt van yogabolsters en kussens. Dekens van de yogastudio worden momenteel niet gebruikt.

• Liefst geen zware maaltijd tot 2u voor de les

• Drinken doe je best een half uur voor en/of meteen na de les, beter niet tijdens de les

• Blessures en ongemakken graag melden aan de yogadocent voor de les


Ook al kennen yogadocenten alle do's en don'ts van de yogahoudingen en bewegingen, een yogadocent is nog altijd geen dokter ;) Bij blessures vraag advies aan je dokter, luister nog MEER naar je lichaam en respecteer je grenzen.

 

Vraag?

Heb je een vraag die hier niet tussenstaat, laat het ons weten. Wij proberen je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

 

Misschien tot binnenkort.

Practice love <3

Practice practice practice #alliscoming #havefaith