Yoga losse lessen en spaarkaart

We hebben het allemaal, tijd tekort ;), wat het moeilijk maakt om een wekelijks vast moment me-time in te plannen.

 

Goed nieuws!! Tijd tekort is tijdelijk. Je zal merken, naarmate je meer en langer yoga doet, je meer tijd krijgt.

 

De losse lessen zijn dus ideaal voor mensen die starten met yoga en de verschillende lessen op ons lessenrooster eens willen proberen of ter kennismaking, indien je eerst één lesje wenst te proberen voor je verder te engageren of voor mensen met onregematige werkuren.

 

Een losse les volgen kan, op afspraak, en indien de lessenreeks niet volzet is en er een plaatsje vrij is.

 

Alhoewel je terecht komt in een groep die al meerdere lessen dezelfde serie houdingen heeft beoefend en verdiept, zal je de les perfect kunnen meevolgen. Alleen zullen er misschien een paar vraagtekens zijn hier en daar, naargelang de lessen die reeds geweest zijn.

 

Het aanleren van de yogahoudingen en serie van de lessenreeks is een leerproces, niet iedere les is dezelfde, de aandacht en focus ligt iedere week ergens anders, niet alle informatie wordt iedere les volledig herhaald, daarvoor is het pakket te groot en te complex. Dus alles wordt geleidelijk aan, stap per stap, en vooral met kleine stapjes aangeleerd. Je kan het zien als een volledig uitgewerkte workshop over x-aantal weken. Op die manier geef je jezelf tijd en ruimte om inzicht te krijgen in de yogastijl, de yogahoudingen en de technieken, om je conditie en lenigheid langzaam op te bouwen en om stilte te creëren in je hoofd ;).

 

Wie kiest voor een losse les is dus niet gebonden aan een lesmoment of lesweek.

Gelieve wel per les in te schrijven minimum 1 dag voor de les. Je krijgt een bevestiging via mail of sms indien er plaats is.

 

Wens je je niet meteen in te schrijven voor een lessenreeks maar kom je toch graag op regelmatige basis, af en toe, een losse les volgen dan hebben wij voor jou de losse lessenspaarkaart.

 

Of wens je er toch volledig voor te gaan, jezelf de me-time van x-aantal lesweken kado te doen, en te engageren voor een yogalessenreeks, van harte welkom :)

 

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten op de mat of in het doek.

Aarzel niet me te contacteren, indien verdere vragen.

 

Meer info i.v.m. prijzen, lees je op onze pagina Yoga Prijzen.

Bekijk onze yogalessen in Brugge

Move the body to calm the mind

#meditationinmotion #vinyasakrama