Start to Mysore

Wil je graag je eigen practice thuis opstarten, of je yogabeoefening verderzetten tijdens je vakantie, maar worstel je nog met de zonnegroeten en/of een aantal yogahoudingen, volg dan zeker deze verdiepingslessen (workshop) 'Start to Mysore', telkens op zaterdag om 10u.

 

Gedurende de eerste lesweken gaan we ons vooral verdiepen in de zonnegroeten (Surya Namaskar A & B). Ashtanga Vinyasa Yoga is 1% theorie en 99% praktijk, maar wanneer je start voelt het eerder andersom, er komt toch ook héél wat denkwerk aan te pas ;). Neem gerust een notitieboekje mee naar de les om zoveel mogelijk te noteren.

 

Na de zonnegroeten worden er aan de flow, stap per stap, yogahoudingen toegevoegd.

 

////////

 

Mysore is de traditionele manier om ashtanga yoga te beoefenen, de kennis werd/wordt één op één doorgegeven. Tijdens je beoefening word je, met weinig woorden maar wel to the point aanwijzingen, begeleid. Mysore is een lesvorm waar je samen-apart naast andere yogi's oefent. Ieder op zijn/haar niveau en ritme. In tegenstelling tot een geleide groepsles (LED) waar de docent een groep yogi's begeleidt om samen in een houding te komen.

 

In Mysore ligt de nadruk op zelfbeoefening en -studie. Er wordt verwacht dat iedereen, met tijd, de houdingen en serie kent. De docent loopt wel rond en geeft fluisterend aanwijzingen en instructies, waar nodig, en van zodra je er klaar voor bent, met de intentie je verder op weg te helpen in je zoektocht naar balans. Dit is dus een zeer persoonlijke en individuele aanpak.

 

Het effect van Ashtanga Vinyasa Yoga is slechts ten volle voelbaar bij regelmatige yogabeoefening, het is dan ook belangrijk dat wat tijdens de workshop wordt aangeleerd met zelfstudie en practice wordt aangevuld.

 

Practice, practice, practice and all is coming.

 

/////////

 

Wanneer: tijdens de zomermaanden juli en augustus, telkens op zaterdag om 10u.

Of op afspraak en bij voldoende interesse, op maandag om 11u & 14u, dinsdag om 13u & 16u, vrijdag om 12:30u en 14u.

 

Instappen altijd mogelijk.

 

Docent: Vanessa Barbier

 

Prijzen:

10 lesweken, op basis van 1 les/week = 100 euro

5 lesweken, op basis van 1 les/week = 55 euro

Losse les = 14 euro/les

 

Zomer Promo = 12 euro/losse les (enkel geldig in de maanden juli en augustus)

 

Meer info i.v.m. FitYoga prijzen.

 

Interesse? Contacteer ons voor meer info.

Inschrijven workshop Mysore Ashtanga Vinyasa

One percent theory

Practice practice practice #meditationinmotion.