Gentle Vinyasa Yoga

Lesmoment:

• Vanaf januari 2022 wekelijks op donderdag om 19u.

Laatste les op 23 juni 2022.

 

Meer info, prijzen en inschrijven via mail op > karel.ingelaere@outlook.com

 

---

 

Yogadocent:

Karel Ingelaere

is een door Yoga Alliance internationaal erkend RYT 500 Yoga docent en ademhalingscoach.

 

Al van in zijn prille jeugd is hij aangetrokken door wijsheidstradities van het Verre Oosten.

Ze zijn voor hem een blijvende bron van inspiratie.

 

Sedert meer dan tien jaar volgt hij opleidingen bij leraars zoals Bernie Clark, Mirjam Wagner, Joachim Meire, David Lurey, Robert Boustany, Deepak Chopra, Sadhguru, B.K. Shivani, Isha Foundation (Indië) en Drishti Beats Yoga (V.S.).

 

Karel is ook een klassiek geschoold violist. Hij treedt onder meer op bij Hooverphonic, Anima Eterna Brugge en kan terugblikken op een internationale carrière bij Les Musiciens Du Louvre. Met dit gezelschap trok hij gedurende vijftien jaar de wereld rond. Ook in deze discipline kwam voor Karel een lichamelijke, mentale en energetische balans altijd op een natuurlijke wijze naar voor. Overal waar hij aanbelandde dompelde hij zich onder in de lokale yogacultuur. Als leraar aan het conservatorium te Brugge is het steeds zijn intentie om deze universele principes te integreren in zijn lessen.

 

Geworteld in de eeuwenoude yogacultuur, en dankbaar om mensen te mogen begeleiden op hun weg naar 'een vrij leven in lichaam, geest en energie' geeft Karel op een eigentijdse manier les die zowel toegankelijk, helend als vreugdevol is.

 

Tot voor enkele maanden was hij docent bij Pure Yoga. Ook treedt hij geregeld op als gastdocent onder andere bij Yogaland Festival Torhout.

 

---

 

Lesaanbod:

Gentle Vinyasa Yoga

Practice love <3