Start to yoga

Alle FitYoga lessen op het lessenrooster zijn all levels lessen. De FitYoga lessen zijn zo opgebouwd en uitgewerkt dat iedereen op zijn eigen niveau kan werken. Absoluut haalbaar voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan.

 

Hou je van uitdagend of minder uitdagend? Je krijgt voldoende opties en aanwijzingen om je grenzen te respecteren en/of te verleggen. Welcome to the world of yoga ;)


In een FitYoga Flow les bewegen we vanuit ontspanning van de ene houding naar de andere.


Tijdens de FitYoga Easy Flow nemen we meer tijd in iedere houding om te zijn, te voelen en te ademen. De vinyasas (bewegingen) tussen de houdingen zijn minder uitdagend.


In een FitYoga Dynamic Flow les gebeurt alles even bewust maar volgen alle yogahoudingen elkaar sneller op. De vinyasas zijn intensiever.

 

In een FitYoga Props of FitYoga Swing (Aerial Yoga) werken we meer op techniek. We gebruiken blokken, riemen, schouderbankjes, kussens, rollen,… of het doek om de yogahoudingen te ondersteunen.

 

In een FitYoga Mat les doen we meer matoefeningen, de nadruk ligt op de zithoudingen uit de Ashtanga Yoga series.

 

Sowieso zien we tijdens de les voldoende tussenhoudingen, voorbereidingen op houdingen en verschillende stappen naar de eindhouding zodat iedereen op zijn eigen niveau kan werken. De essentie van de houding wordt verduidelijkt waardoor het effect voelbaar is op elk niveau.

 

Starten met yoga kan telkens bij de start van een nieuwe lessenreeks of instappen kan bij de start van een nieuwe blok van 5 lesweken.

 

Meer info i.v.m. de lessen onder Lessen Brugge.

 

Twijfels of vragen? Stuur mij een mail. Ik beantwoord met veel plezier alle yoga-vragen ;)

DO YOUR PRACTICE AND ALL IS COMING

Sri Krishna Khattabi Jois #vinyasayoga #ashtangavinyasayoga