Yoga Flow lessenreeks

Iedere lessenreeks kan gezien worden als een volledig uitgewerkte workshop over x-aantal weken. Alles wordt geleidelijk aan, stap per stap, en vooral met kleine stapjes duidelijk. 

 

Laat je niet verwarren, dit is een doe-sessie, slechts 1% theorie, hier wordt gewerkt vanuit het fysieke lichaam om het hoofd stil te krijgen ;)

 

Ben je door omstandigheden een aantal lessen afwezig, zal je, door de manier van lesgeven, toch perfect kunnen inpikken, alleen zal je dus hier en daar wat extra informatie missen, naargelang welke les je gemist hebt. Zijn er zaken niet duidelijk, zit je met vragen, geen enkel probleem, er is voldoende ruimte voor en na de lessen hiervoor.

 

In iedere FLOW lessenreeks wordt er gewerkt rond een thema.

 

Thema's van schooljaar 2018-2019:

• lessenreeks 1 = meditatie in beweging

• lessenreeks 2 = zoeken naar balans

• lessenreeks 3 = de weg naar binnen

En zo komen we op het einde van het yogaschooljaar tot de essentie ;), namelijk: Vinyasa Yoga is meditatie in beweging. Tijdens onze beoefening gaan we op zoek naar balans en komen we uiteindelijk in contact met onsZelf.

 

In iedere lessenreeks wordt extra aandacht besteed aan het concept vinyasa (movement, counting, bandha & ujjayi breath). Het aanleren van de ujjayi ademhaling en de bandha's gebeurt geleidelijk aan.

 

En in iedere lessenreeks worden een aantal asana's (serie yogahoudingen) in detail bekeken. De houdingen worden benoemd in het nederlands en in het sanskriet.

 

Alles begint met jezelf tijd geven en tijd nemen ;)

Wil je je graag verdiepen in vinyasa yoga? Benieuwd naar het effect? Geef jezelf x-aantal lesweken de tijd en oefen oefen oefen :).

 

Lees eventueel ook deze pagina: Waarom yogalesssenreeksen en Yoga losse lessen.

 

Interesse? JOEPIE!:) Bekijk ons volledig lesaanbod en/of contacteer ons voor meer info.

Yoga Lessenreeksen

One percent theory

Practice practice practice #meditationinmotion.