Daily Practice

Volgens de traditie is discipline, time-management en tijd vrijmaken, de eerste stap. Daarbij is het effect van yoga slechts voelbaar bij regelmatige yoga-beoefening. In de traditionele Ashtanga Yoga filosofie is dagelijkse beoefening de sleutel. Zelfs wanneer je slechts 10 minuten/dag asanas oefent. Het maakt op lange termijn een wereld van verschil.

 

In de yogastudio in Brugge kan je terecht voor yogagroepslessen en persoonlijke yoga begeleiding maar je kan ook buiten de geplande lesuren komen oefenen in de yogastudio net zoals je naar de gym zou gaan.

 

Je kan gebruik maken van de luxe ingerichte yogastudio met alle materiaal in de yogastudio aanwezig: yogamatten, yogablokken, yogariemen, yogahangmatten, yoga wall, schouderbankjes, bolsters, kussens, etc...

Ideaal om eventjes aan de drukte te onstsnappen en tot rust te komen. Of om tijd te maken voor je dagelijkse yoga workout :)

 

De combinatie van een dagelijkse persoonlijke practice, het volgen van groepslessen en individuele begeleiding zorgt voor een positief resultaat op het fysieke, mentale, emotionele en energie lichaam.

 

FitYoga in Brugge is tot nu de enige yogastudio die deze manier van beoefenen aanbiedt.

 

Toegang tot de FitYoga studio is enkel mogelijk voor yogi's met een abonnement.

 

Yogi's ingeschreven voor een volledige lessenreeks betalen een extra opleg van 30 euro/maand en kunnen onbeperkt, tijdens de geplande momenten, komen oefenen, idem voor yogi's die min 1 PersonalTraining/maand volgen. Of voor yogi's met een apart Practice Apart Together abonnement (PAT) = 60 euro/5 lesweken op basis van 1 moment/week.

 

Daily Practice, enkel na inschrijving (op afspraak) en op geplande momenten buiten de lesuren.

Uurrooster en data voor de Practice Apart Together (PAT) momenten volgen eind augustus.

 

Dus, mis je thuis de ruimte om te oefenen? Of is het nooit stil? Wij bieden je een happy place, een extra 'yoga'-thuis ;), een plek waar je tot rust komt tussen andere yogi's, in stilte. Waar je naartoe kan voor groepslessen, workshops, individuele begeleiding en voor je eigen practice.

 

Er ligt alvast een matje en/of er hangt een doek voor je klaar :)

Meer info en/of inschrijven via deze pagina > FitYoga Gym

make mistakes, learn from them,
laugh about them, and move on.

Sometimes the wrong choices bring us to the right places.