Hart Yoga Flow¬† 22 January 2019  -  26 June 2019

Hart Yoga Flow  | all levels lessen

Zowel voor wie start met yoga of reeds langer yoga beoefent. Tijdens de les zien we voldoende tussenhoudingen, voorbereidingen op houdingen en verschillende stappen naar de eindhouding zodat iedereen op zijn eigen niveau kan werken

 

Yogastijl: Vinyasa Yoga

 

Waar: Baron Ruzettelaan 292, Brugge

Hoe geraak ik in de studio > ligging yogastudio 

 

Data 2018: 

2/10, 9/10, 16/10, 23/10

Geen lessen tijdens de herfstvakantie.

6/11, 13/11, 20/11, 27/11

4/12 en 11/12

 

Data 2019:

22-29/01, 5-12-19-26/02, 12-19-26/03, 2-23-30/04, 7-14-21-28/05, 4-11-18-26/06 - 20 lesweken

 

Wanneer: dinsdag om 9:15 tem 10:45u (1,5u)

Voor het volledige uurrooster bekijk pagina > Lessenrooster

 

Docent: Alberto Paganini

 

Prijs: 

Betalen kan per 10 lesweken, op basis van 1 les van 1,5u per week = 120 euro.

Betaal je liever per blok van 5 lesweken = 65 euro. 

 

Instappen altijd mogelijk. Contacteer ons voor meer info.

 

////////////////////////////

 

Yoga voor, met en vanuit het hart.

 

Kom in contact met de kracht, de zachtheid, de dankbarheid en de liefde verborgen in je hart. Activeer je hart centrum met hart openende intenties, asana’s, flow, pulsaties, opwarming, pranayama’s, mudra’s, meditaties, en een diepe ontspanning. 

 

Ons drukke bestaan brengt heel wat spanning en stress in en rond ons hart. Als bescherming tegen een overvloed aan liefdeloze prikkels reageert ons hart door te verharden. Daardoor wordt het ook minder gevoelig voor liefde en vreugde. En dat is een probleem waarvan we de omvang nauwelijks kunnen inschatten. Menselijke liefde en vreugde zijn immers levensnoodzakelijk voor onszelf, onze omgeving, de natuur, de aarde…

 

De lessen Hart Yoga met oefeningen voor balans in het hartcentrum brengen ons: openheid, moed, liefde, licht, stilte, vrijheid.

 

Hart Yoga Flow beoefenen we met aandacht voor de bandhas, ujiaij ademn en vinyasas. Deze flow is dynamisch, leuk en vitaal. Op het einde van de les wordt alles stil. De houdingen en bewegingen worden rustiger waardoor het meditatief aspect duidelijker voelbaar wordt. We sluiten de les af met ademhalingsoefeningen (pranayama), Hartmeditaties en een ontspanning.

 

Tijdens deze lessenreeks beoefenen we een waaier aan technieken om met onze hart-energie in contact te komen, ze te activeren, voelen en ermee te leren leven. Hiertoe zijn we creatief met lichaams-, ademhalings- en meditatieoefeningen afkomstig uit verschillende yogastijlen (o.a. uit Hart en Prana Yoga Flow, Vinyasa yoga, Dru yoga, hart-openers, ook met props, helende hartmeditaties, mudra`s en klanken).

 

Er zijn versterkende en harmoniserende oefeningen voor het hele systeem en hartopenende oefeningen, met nadruk op het vrijmaken van schouders, bovenrug, borstkas en nek. Het is een uitnodiging om in je kracht te komen en je hart te openen, en dit op fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

Alberto Paganini (°1957),

filosoof en yogaleraar met een 40tal jaren ervaring.

Alberto geeft yogalessen, -workshops, -bijscholingen en -opleidingen in België en buitenland. Hij is de bezieler van Prana Yoga Flow, Hart Yoga en de Soma Yoga (leraren) opleiding. En auteur van het boek ‘Prana Yoga Flow’. Momenteel werkt hij ook aan Hart-Yoga projecten.

 Alle info > info@yogasoma.be | www.yogasoma.be

 

Interesse in deze lessenreeks maar nog vragen? Stuur ons een mail > vanessa@yogasukha.be

Overtuigd! Joepie :) Schrijf je dan snel in!

 


NU INSCHRIJVEN

If it doesn't challenge you it doesn't change you