FitYoga Gym

Practice Apart Together (PAT) | Daily Practice

 

Kom oefenen in de yogastudio net zoals je naar de gym zou gaan.

 

Waar: Baron Ruzettelaan 292, Brugge > ligging yogastudio

 

Maak gebruik van de luxe ingerichte FitYoga studio. Alle materiaal is in de yogastudio aanwezig: yogamatten, yogablokken, yogariemen, yogahangmatten, yoga wall, schouderbankjes, bolsters, kussens, etc...

 

Datum: 28/09/2018 tem 30/11/2018

Lessen gaan door tijdens de herfstvakantie..

 

Wanneer: enkel na inschrijving (op afspraak) en op geplande momenten buiten de lesuren. Uurrooster en data voor de Practice Apart Together (PAT) momenten volgen.

 

Prijs: 

 

Yogi's ingeschreven voor een volledige lessenreeks betalen een extra opleg van 30 euro/maand en kunnen onbeperkt, tijdens de geplande momenten, komen oefenen, idem voor yogi's die min 1 PersonalTraining/maand volgen.

 

Of kies voor een apart abonnement:

Practice Apart Together (PAT) = 60 euro/5 lesweken op basis van 1 moment/week

 

De eerste sessie is sowieso één op eén, om via een FitYoga Personal Training (PT) je personal yoga-oefenprogramma samenstellen, daarna kan je aansluiten in een groep waar iedereen volgens het principe van 'Mysore Style' oefent.

 

////////////////////////////

 

 

Mysore style me time :)

 

Traditioneel werden in Ashtanga yoga de yogahoudingen individueel aangeleerd met gerichte en persoonlijke instructies. Met weinig woorden maar wel to the point aanwijzingen en vooral met gebruik van de handen word je geleid naar een betere uitlijning. Mysore Style is een lesvorm waar je wel in groep oefent maar ieder apart op eigen ritme, zonder dat de docent aan iedereen tegelijk instructies geeft om in een bepaalde houding te komen. De docent loopt wel rond en geeft fluisterend richtlijnen waar nodig.

 

Lees meer onder daily practice


NU INSCHRIJVEN

If it doesn't challenge you it doesn't change you

#vinyasayoga #ashtangavinyasayoga